RPGWatch Forums

RPGWatch Forums (http://www.rpgwatch.com/forums/index.php)
-   RPGWatch (http://www.rpgwatch.com/forums/forumdisplay.php?f=2)
-   -   Mark all read? (http://www.rpgwatch.com/forums/showthread.php?t=10995)

dteowner July 20th, 2010 15:14

Mark all read?
 
For the past two days, the "mark forums read" button is giving me an error—invalid security token. I've had to log in a couple times, so I'm guessing the admins have been doing some work on the site.

Cm July 20th, 2010 16:54

Same here, works on individual forums' tools but not on the main forum page.

Myrthos July 20th, 2010 17:35

I've updated the forum software less than 24 hours ago, maybe it is related.
I've tried it on the front page and had no issues, it worked. I'm using Firefox 3.6.3. Will try on other browser as well.

Arhu July 20th, 2010 17:48

Quote:

Originally Posted by Myrthos (Post 1061018487)
I've updated the forum software less than 24 hours ago, maybe it is related.
I've tried it on the front page and had no issues, it worked. I'm using Firefox 3.6.3. Will try on other browser as well.

No need, I fixed this 5 minutes before your post, was just finishing up the rest. :) There were some security related template changes that had to be updated in our custom styles. Anyway, everything should be fine now. Thanks for the report!

Myrthos July 20th, 2010 18:50

Except that the 'Multi Quote' text looks a bit garbled….

Arhu July 20th, 2010 21:41

True. Fixed.

(Well, "fixed", it was never a completely satisfying solution to begin with since the button looks different than the others depending on the user's font settings (vBulletin insists on images, it doesn't work with text links).)


All times are GMT +2. The time now is 00:09.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.
Copyright by RPGWatch