|
Your donations keep RPGWatch running!
RPGWatch Forums » Search Forums » Search Results
Showing results 1 to 8 of 8
Search took 0.01 seconds.

Search: Posts Made By: svartberg

Forum: Xenus 2: White Gold November 24th, 2014, 12:49
Replies: 7
Views: 1,659
Posted By svartberg
that sndlist.dat file is one hour apart between…

that sndlist.dat file is one hour apart between the two versions

hmm I don't remember if I installed the soundfix afterwards, you're probably right, but either way it works now ;)
Forum: Xenus 2: White Gold November 23rd, 2014, 02:59
Replies: 1
Views: 499
Posted By svartberg
Google up "xenus_2_sounds.zip" (including quotes)…

Google up "xenus_2_sounds.zip" (including quotes) and you will several working links :)
Forum: Xenus 2: White Gold November 23rd, 2014, 02:41
Replies: 4
Views: 1,028
Posted By svartberg
Ok got new rig giving me steady max fps, mouse…

Ok got new rig giving me steady max fps, mouse issues defo unrelated to performance

I improvised a fix using GlovePIE 0.43 (download here (http://glovepie.org/GlovePIEWithoutEmotiv043.zip))
It's…
Forum: Xenus 2: White Gold November 23rd, 2014, 02:24
Replies: 7
Views: 1,659
Posted By svartberg
Ok I've reinstalled 1.8 on top of 1.7 and it…

Ok I've reinstalled 1.8 on top of 1.7 and it works fine …
But it defo didn't work when I initially installed on top of fresh 1.1 (+soundfix)
Forum: Xenus 2: White Gold November 20th, 2014, 02:52
Replies: 7
Views: 1,659
Posted By svartberg
Seems it has same prob you initially had with…

Seems it has same prob you initially had with previous version
"sound file 'sounds\cutscenes\ambush.ogg' is not listed in cache\sndlist.dat"

Reinstalling patch 1.7 fixed problem, btw thanks for…
Forum: Xenus 2: White Gold August 8th, 2012, 06:45
Replies: 4
Views: 1,028
Posted By svartberg
Ok here's an update, I have tried with 2 more…

Ok here's an update, I have tried with 2 more mice.

CM Storm Spawn - exactly same negative acceleration, no acceleration in other games.

Logitech M90 - got positive acceleration in game,…
Forum: Xenus 2: White Gold August 5th, 2012, 13:41
Replies: 4
Views: 1,028
Posted By svartberg
I have a core 2 quad q9550, 8gb ram, with 560TI…

I have a core 2 quad q9550, 8gb ram, with 560TI 1GB.
I hit around 30-40 FPS on first island, I tried changing settings to both low & high (including config tweaks) and did not see even a slight…
Forum: Xenus 2: White Gold August 1st, 2012, 13:50
Replies: 4
Views: 1,028
Posted By svartberg
Negative acceleration ?

Got the game, 1.1 patch + 1.6 unofficial, with sound fix & HUD optimization.
Always had negative acceleration (aka input lag, mouse smoothing, etc)

Anyone else encountered that ? are there any…
Showing results 1 to 8 of 8

 
Forum Jump
All times are GMT +2. The time now is 03:00.
Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.
Copyright by RPGWatch