|
Your continuous donations keep RPGWatch running!
RPGWatch Forums » Games » Deep Shadows Games » The Precursors » Game Not Loading

Default Game Not Loading

August 22nd, 2012, 17:15
Hi there,

I installed the latest unofficial patch.

Basically, before and after i installed patch, the game loads into the main menu screen. When I click on new game however, it moves to this loading screen, and the load bar goes up to about 75% and just gets stuck there for ages.

Is there any fix for this?

Thanks
vinodh81 is offline

vinodh81

Traveler

#1

Join Date: Aug 2012
Posts: 2

Default 

August 23rd, 2012, 14:02
Originally Posted by vinodh81 View Post
Is there any fix for this?
I never heard from that issue before, what version of the game are you using?
Wesp5 is offline

Wesp5

Unofficial Patcher

#2

Join Date: Oct 2007
Posts: 408

Default 

August 24th, 2012, 06:58
I'm using the unofficial patch 1.6

When it hangs and I try quitting the game using task manager, i get this error.

Microsoft Visual C++ Runtime Library

R6025
- pure virtual function call


Does that help?
vinodh81 is offline

vinodh81

Traveler

#3

Join Date: Aug 2012
Posts: 2

Default 

August 24th, 2012, 09:26
Originally Posted by vinodh81 View Post
Does that help?
Sorry, but I have no idea.
Wesp5 is offline

Wesp5

Unofficial Patcher

#4

Join Date: Oct 2007
Posts: 408
RPGWatch Forums » Games » Deep Shadows Games » The Precursors » Game Not Loading
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

All times are GMT +2. The time now is 23:57.
Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.
Copyright by RPGWatch